Δήμος ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ / ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (νέος Δήμος)

Ό,τι ψάχνεις για τον Δήμο ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ / ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ (νέος Δήμος) θα το βρεις μόνο εδώ!

Γνώρισε τον Δήμαρχό σου, Μάθε Χρήσιμες Πληροφορίες, Στείλε το Αίτημα σου με ένα «κλικ», Μάθε τα «Καλά Νέα» που συμβαίνουν στο Δήμο σου, Βρες Τοπικές Επιχειρήσεις και Ανακάλυψε τα Σημαντικότερα Αξιοθέατα!Δήμαρχος

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΤΣΙΒΕΛΗΣ

Περιφέρεια

Περιφεριακή ενότητα: ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ
Περιφέρεια: ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ

Περιφερειάρχης: ΡΟΔΗ ΚΡΑΤΣΑ-ΤΣΑΓΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ

 www.pin.gov.gr

7098
Εγγεγραμμένοι Δημότες
WiFi ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
Δημοτικό Wi-Fi *

* Η χρήση του όρου "Δωρεάν Wi-Fi Υποστηρίζεται" υποδηλώνει ότι ο συγκεκριμένος Δήμος έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (αρχές του 2019) και έχει χρηματοδοτηθεί, έτσι ώστε να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου, μέσω εγκατάστασης νέων πομπών σε Δημόσια Κτίρια, όπως Δημαρχείο, Δημόσιες Βιβλιοθήκες, Μουσεία, Πάρκα, Πλατείες της επιλογής του.

  Η ιστοσελίδα δήμοι.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση αν ο Δήμος που υποστηρίζει Δωρεάν Wi-Fi δεν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες.

Δημαρχείο

ΑΦΩΝ ΑΛΕΒΙΖΑΤΩΝ 19, ΠΑΛΙΚΗ,
28100 ΛΗΞΟΥΡΙ
Αξίζει να επισκεφθείς

 1. Ελευθεριος ΣΠΥΡΑΤΟΣ
  21 Ιουλίου 2022

  Καλημερα σας.

  Πριν ένα χρόνο επισκέφτηκα το δημοτικό σας κατάστημα και σας ενημέρωσα για το χωράφι στα παρισατα στο οποίο από τον ιανό έχουνε πέσει κλαδιά και έχουν παρατηθεί. Το χωράφι ανήκει στον Διονύσιο Γιάννα, κάτοικο Αργοστολίου Είναι πλησίον του κοιμητηρίου και μπροστά στην οικία του Ελευθερίου Σπυράτου τα χόρτα έχουν φτάσει σε ύψος 2m παρά τις ειδοποιήσεις που έχουμε κάνει στον κύριο Γιαννα για να καθαρίσει το χωράφι του αυτός αδιάφορει. Το χωράφι αυτό είναι επί της ουσίας σαν πυριτιδαποθήκη και σε περίπτωση πυρκαγιάς το πρώτο θύμα θα είναι το σπίτι μου και το δάσος του χωριού. Καθιστώ υπεύθυνο κάθε αρμόδιο για την κατάσταση αυτή θέλω.

  Παρακαλώ μεριμνήστε για τον καθαρισμό του!
  Ευχαριστώ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Wi-fi icon designed by "Pixel Perfect" from Flaticon

Back To Top