Δήμος ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Ό,τι ψάχνεις για τον Δήμο ΚΥΜΗΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ θα το βρεις μόνο εδώ!

Γνώρισε τον Δήμαρχό σου, Μάθε Χρήσιμες Πληροφορίες, Στείλε το Αίτημα σου με ένα «κλικ», Μάθε τα «Καλά Νέα» που συμβαίνουν στο Δήμο σου, Βρες Τοπικές Επιχειρήσεις και Ανακάλυψε τα Σημαντικότερα Αξιοθέατα!Δήμαρχος

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ

Περιφέρεια

Περιφεριακή ενότητα: ΕΥΒΟΙΑΣ
Περιφέρεια: ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Περιφερειάρχης: ΦΑΝΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

 www.pste.gov.gr

26359
Εγγεγραμμένοι Δημότες
WiFi ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ
Δημοτικό Wi-Fi *

* Η χρήση του όρου "Δωρεάν Wi-Fi Υποστηρίζεται" υποδηλώνει ότι ο συγκεκριμένος Δήμος έχει επιλεγεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (αρχές του 2019) και έχει χρηματοδοτηθεί, έτσι ώστε να παρέχει δωρεάν πρόσβαση στο Διαδίκτυο, στους κατοίκους και τους επισκέπτες του Δήμου, μέσω εγκατάστασης νέων πομπών σε Δημόσια Κτίρια, όπως Δημαρχείο, Δημόσιες Βιβλιοθήκες, Μουσεία, Πάρκα, Πλατείες της επιλογής του.

  Η ιστοσελίδα δήμοι.gr δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση αν ο Δήμος που υποστηρίζει Δωρεάν Wi-Fi δεν έχει ολοκληρώσει τις απαραίτητες εργασίες.

Δημαρχείο

Κ.ΜΠΑΚΟΛΑ 30,
34500 ΑΛΙΒΕΡΙ
2223350201
2223350203
2223350210
Αξίζει να επισκεφθείς

  1. Σουλτάνα Γαλατσίδα Τριανταφυλλίδου
    28 Δεκεμβρίου 2020

    Θα ήθελα να αφήσω έναν χαιρετισμό εγκάρδιο στον δήμαρχο κ. Αθανάσιο Μπουραντά. Όπως έψαχνα στο Αρχείο μου σήμερα, εντελώς τυχαία, βρήκα μια απαντητική του επιστολή (με αριθ. πρωτ.2643/8-8-2006) σε δικιά μου επιστολή ως επισκέπτρια της περιοχής Κύμης το καλοκαίρι του 2006, τότε που εκείνος ήταν νομάρχης Εύβοιας! Δεν ήξερα ότι αυτός ο ευσυνείδητος πολιτικός που ήξερε να τιμά τον θεσμικό του ρόλο, είναι σήμερα δήμαρχος Κύμης. Εύχομαι να είναι γερός για πολλά χρόνια, αφήνοντας το σπάνιο στίγμα του (καμωμένο από ανθρωπιά και πολιτική ηθική) στον τόπο του. Είστε τυχεροί που τον έχετε!

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Wi-fi icon designed by "Pixel Perfect" from Flaticon

Back To Top