Στο όμορφο χωριό της Μεταμόρφωσης Ζίτσας διοργανώνεται αυτές τις μέρες διεθνές Camp προπονήσεων πινγκ-πονγκ
World Class προπονήσεις
Ξεκίνησε την Τρίτη 27 Αυγούστου, το 3ο διεθνές προπονητικό camp πιγκ-πογκ στη Μεταμόρφωση του Δήμου Ζίτσας, που διοργανώνει ο Α.Σ Φ.Ε.Α Ιωαννίνων σε συνεργασία με το Δήμο Ζίτσας. Το camp θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή.
20 αθλητές από 4 χώρες
Μια συνάντηση 20 αθλητών της επιτραπέζιας αντισφαίρισης από Ισπανία, Μάλτα, Βουλγαρία και φυσικά από το τοπικό σύλλογο των Ιωαννίνων κάτω από τις προπονητικές οδηγίες των καταξιωμένων στο χώρο του αθλήματος Mario Genovese από τη Μάλτα και Georgi Daskalov από τη Βουλγαρία.
Οι προπονητές
Ο κ. Genovese υπήρξε υψηλού επιπέδου αθλητής, αγωνίσθηκε χρόνια στην Α1 στο σουηδικό πρωτάθλημα πινγκ-πονγκ που είναι από τα δυσκολότερα της Ευρώπης και σήμερα είναι πιστοποιημένος προπονητής της παγκόσμιας Ομοσπονδίας.
Ο κ. Daskalov επίσης ήταν σπουδαίος αθλητής, αγωνίσθηκε στην Α1 της χώρα του και διετέλεσε προπονητής της Εθνικής Εφήβων και Γυναικών της Βουλγαρίας. Σήμερα είναι ο προπονητής της ομάδας των Ιωαννίνων.

Σκληρή προπόνηση, δυνατή προετοιμασία
Στο κλειστό γυμναστήριο του γραφικού χωριού της Μεταμόρφωσης, διεξάγονται οι διπλές προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) των αθλητών. Για έξι ημέρες οι αθλητές, κυρίως μικρών ηλικιών προπονούνται μεθοδικά, ανταλλάσουν την αθλητική κουλτούρακαι φιλοσοφία και μαζί με τις συμβουλές και τη καθοδήγηση των έμπειρων προπονητών δημιουργούν την υποδομή , που θα τους βοηθήσει ακόμη περισσότερο στην αθλητική τους εξέλιξη. Για όποιον ενδιαφέρεται να γνωρίσει το πιγκ-πογκ το camp αυτό αποτελεί ευκαιρία να δει λεπτομέρειες του αθλήματος.