
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου δύτες και εθελοντές θα καθαρίσουν τον βυθό και την παραλία στη Νέα Μηχανιώνα
Εθελοντική δράση για το περιβάλλον
Καθαρισμός βυθού, αλλά και της παράκτιας ζώνης της Νέας Μηχανιώνας Θεσσαλονίκης, πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου.
Ποιοί συμμετέχουν στη δράση;
Δύτες και εθελοντές θα συνδράμουν ενεργά την δράση της Ελληνικής Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. και τις εθελοντικές δράσεις της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ, «Όλοι μαζί μπορούμε», που φέτος το Φθινόπωρο οργανώνουν καθαρισμούς σε ελληνικές ακτές και αλιευτικά λιμάνια τεσσάρων (4) πόλεων της χώρας μας.
Ο Δήμος Θερμαϊκού είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος. Στέκεται αρωγός αυτής της προσπάθειας, (καθαρισμός βυθού και παράκτιας ζώνης) μια πράξη εθελοντισμού, που κινείται στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής δράσης «EU Beach Clean–up».
Σημείο συγκέντρωσης
Σημείο συνάντησης φορέων και εθελοντών είναι το αλιευτικό λιμάνι της Νέας Μηχανιώνας στις 10 π.μ.
Διαβάστε περισσότερα νέα του Δήμου

Γαλάζια σημαία και φέτος στις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού
