
Κλειστοί δρόμοι σε Κερατσίνι – Δραπετσώνα – Νίκαια – Ρέντη – Κορυδαλλό και Πέραμα λόγω συντήρησης οδοστρώματος
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μέχρι τον Δεκέμβρη
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν σε πολλούς Δήμους κοντά στον Πειραιά, λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης οδοστρωμάτων. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας (όπου υφίστανται) των παρακάτω οδικών τμημάτων στις περιοχές των Δήμων Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κορυδαλλού και Περάματος, για το χρονικό διάστημα από 8-10-2019 έως 1-12-2019, κατά τις ώρες 09.00 έως 19.00.
Τα οδικά τμήματα που θα εκτελούνται εργασίες
Οι δρόμοι στους οποίους θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι:
- Λ. Π. Ράλλη , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Θηβών έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως.
- Οδός Ανακρέοντος , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Π. Ράλλη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαοδικείας.
- Οδός Λαοδικείας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ανακρέοντος έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Ήρας.
- Οδός Ήρας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Λαοδικείας έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Π. Ράλλη.
- Λ. Σαλαμίνος , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Ακροπόλεως έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη.
- Λ. Δημοκρατίας, από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη έως την Λ. Ειρήνης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέραμα.
- Λ. Δημοκρατίας , από το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου έως το πορθμείο Περάματος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πέραμα.
- Λ. Δημοκρατίας , από το πορθμείο Περάματος έως το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Γ. Λαμπράκη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
- Λ. Ειρήνης , από την Λ. Δημοκρατίας έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Καραολή Δημητρίου.
- Λ. Καραολή Δημητρίου , από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Ειρήνης έως το ύψος της συμβολής της με Λ. Δημοκρατίας
Κατά το χρονικό διάστημα εκτέλεσης των εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή από τους οδηγούς
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.
Διαβάστε περισσότερα νέα του Δήμου

Νέο Νηπιαγωγείο στο Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας
