Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αιγάλεω διανέμει πόρτα-πόρτα πασχαλικά είδη σε Δημότες της πόλης
Πόρτα-πόρτα σε όσους έχουν ανάγκη
Ο Δήμος Αιγάλεω, διανέμει πόρτα-πόρτα τα προϊόντα του Κοινωνικού Παντοπωλείου, σε Δημότες που τα χρειάζονται. Τα προϊόντα, τα έχει προμηθευτεί ο ίδιος ο Δήμος καθώς άλλα που συλλέγονται από προσφορές επιχειρήσεων της πόλης. Επίσης, μοίρασε σε οικογένειες που τα είχαν ανάγκη, πασχαλινά είδη, όπως καλαθάκια, κάρτες και λαμπάδες, δημιουργία και προσφορά των ανθρώπων του 9ου βρεφονηπιακού σταθμού.
Η διανομή γίνεται από τους εργαζόμενους της κοινωνικής υπηρεσίας και των βρεφονηπιακών σταθμών, από σπίτι σε σπίτι , τηρώντας τους κανόνες υγιεινής και προστασίας που προβλέπονται.
Ένα “ευχαριστώ” προς όλους από τον Δήμαρχο
Ο δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας ευχαριστεί τους εργαζόμενους για την ουσιαστική προσφορά τους προς τους δημότες που έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη αυτές τις ημέρες, καθώς και τους συμπολίτες μας που με περίσσευμα ψυχής, προσφέρουν ανιδιοτελώς.


