
Την ένταξη 3 μεγάλων έργων του Δήμου Αμαρουσίου στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και «Φιλόδημος ΙΙ» υπέγραψε ο Υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος
Χρηματοδότηση για 2 ακόμη έργα
Παρουσία του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, ο Υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος υπέγραψε την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 την ένταξη για δύο ακόμη σημαντικά έργα για το Μαρούσι στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο Υπουργός Εσωτερικών είχε υπογράψει την ένταξη στο Πρόγραμμα “Φιλόδημος ΙΙ” της ανακατασκευής του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αμαρουσίου ύψους 720.000 ευρώ.
Τα 3 Έργα
Τα έργα που θα κατασκευαστούν συνολικά είναι:
- Κατασκευή δικτύου απορροής ομβρίων υδάτων στο Νέο Τέρμα Αμαρουσίου («Αντώνης Τρίτσης»)
- Επέκταση και κατασκευή αίθουσας πολλαπλών χρήσεων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αμαρουσίου («Αντώνης Τρίτσης»)
- Ανακατασκευή Δημοτικού Κολυμβητήριου Αμαρουσίου («Φιλόδημος ΙΙ»)
Η Δήλωση του Δημάρχου
Ο Δήμαρχος Αμαρουσίουκ. Θ. Αμπατζόγλου μετά το πέρας της συνάντησής του με τον κ. Τ. Θεοδωρικάκο και της υπογραφής ένταξης των δύο νέων έργων δήλωσε: «Ευχαριστώ εκ μέρους των Δημοτών Αμαρουσίου τον Υπουργό Εσωτερικών για την κατανόηση στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Μαρούσι σε ζητήματα υποδομών και ειδικά σε τομείς όπως ασφάλεια, παιδεία και αθλητισμό, για τους οποίους πετύχαμε την ένταξη 3 σημαντικών έργων που θα αναβαθμίσουν αισθητά την ποιότητα της ζωής των πολιτών. Αποδείξαμε για μία ακόμη φορά πως με πρόγραμμα και προσήλωση στο στόχο, μπορούμε να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε το καλύτερο για τους Μαρουσιώτες. Συνεχίζουμε με την ίδια πολιτική βούληση να αγωνιζόμαστε για όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη η πόλη μας».