Μουστοκούλουρα: Τα αγαπημένα κουλουράκια του χειμώνα, αφράτα, μυρωδάτα και με σταφίδες
Γι αυτούς που τα προτιμούν μαλακά
Με τον τρύγο εκτός από κρασί φτιάχνουμε μούστο και πετιμέζι. Και όταν μιλάμε για μούστο, 2 πράγματα σκεφτόμαστε, μουσταλευριά και μουστοκούλουρα. Αν είστε φαν της “soft” εκδοχής τους, όπως εμείς, τότε αυτή η Συνταγή θα σας ικανοποιήσει πλήρως! Αφράτα και μυρωδάτα μουστοκούλουρα με σταφίδες για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, οποιαδήποτε ώρα της μέρας.