
3η SAMILAND – Έκθεση Τοπικών Προϊόντων και Τεχνών Δήμου Σάμης
Που και Πότε;
Το SAMILAND ανοίγει τις πύλες του στη Σάμη για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον χώρο του Ναυταθλητικού Ομίλου Σάμης, στις 20 και 21 Ιουλίου 2026.
Με Στόχο την ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και πολιτιστικής ταυτότητας του νησιού
Ο Δήμος Σάμης, σε συνεργασία με την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, δίνει την ευκαιρία σε ντόπιους παραγωγούς, δημιουργούς και καλλιτέχνες να παρουσιάσουν τα προϊόντα, τις χειροτεχνίες και τις δημιουργίες τους, αναδεικνύοντας την τοπική παραγωγή, τη γαστρονομία και την πολιτιστική ταυτότητα του τόπου μας.
Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους εκθέτες, να δοκιμάσουν προϊόντα της ιόνιας γης και να απολαύσουν μια όμορφη γιορτή γεμάτη γεύσεις, τέχνη, εκπλήξεις και παράλληλα δρώμενα!.
Το SAMILAND 2026 συνεχίζεται στην Αγία Ευφημία, στις 30 και 31 Ιουλίου, και στο Φισκάρδο, στις 10 και 11 Αυγούστου.
Η Δημοτική αρχή καλεί τον κόσμο να τους επισκεφτεί!
(Η κεντρική εικόνα του άρθρου αποτελεί προϊόν δημιουργίας Τ.Ν.)

